Застраховки

Марбро Турс предлага на български и чуждестранни граждани възможност за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“.

Застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването.

Покриват се рисковете:

• смърт вследствие злополука за лица над 14 годишна възраст
• разходи за отмяна на пътуването
• разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването
• разходи за удължаване на пътуването
• закъснение на самолетен полет

Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.

Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.

ТАРИФА ЗА ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ"

срок на застраховката до 30 дни от 31 до 60 дни от 61 до 90 дни от 91 до 180 дни над 180 дни
тарифен коефицент за изчисляване на премията 1.50% 2.00% 2.20% 2.50% 2.70%

ЗАВИШЕНИЯ: За пътуващи лица на възраст над 70 години и до 80 години — 50%

За повече информация или съдействие при избор на подходяща застраховка, според конкретните изисквания на клиента или конкретното пътуване — екскурзия, почивка, круиз, хотелско настаняване и други, моля свържете се със служител на Марбро Турс на телефон 070018118 или e-mail: info@marbrotours.com

Забележка: Публикуваните цени и информация са в сила от 01.07.2015 г. като застрахователната компания си запазва правото на промени без предизвестие.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.

Разбрах