Плащания


За удобство и улеснение на нашите клиенти предлагаме следните варианти за заплащане:

  • Банков превод
  • Кредитна карта (през системата на Борика)
  • ePay B-Pay (банкомат)
  • EasyPay
  • В брой

Банков превод

Необходимо е да посетите най-удобния за Вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по банковата сметка на Марбро Турс ООД:

ПроКредит Банк АД
IBAN (сметка в лева): BG10PRCB92301044454213
BIC кода на банката е: PRCBBGSF

Кредитна карта (през системата на Борика)

Поддържани карти: VISA, Master Card, Maestro, дебитни карти и др. След преминаване на процедурата по поръчката изберете начин на плащане – кредитна карта. Системата автоматично ще Ви пренасочи към сайта на Борика, където се въвеждат данните от картата и се извършва плащането. За плащания с дебитни карти, издадени от български банки, е необходимо картата да бъде активирана за електронни плащания през банкомат. Активирането през банкомат НЕ важи за кредитни карти.

ePay

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката, ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

B-Pay

Заплащане на поръчката на банкомат с дебитна или кредитна карта. Необходимо е да посетите B-Pay банкомат и да извършите заплащане поръчката чрез дебитна или кредитна карта. Поддържат се български и международни дебитни и кредитни карти – VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, издадени от български банки, включени в системата на B-Pay. Процедурата за заплащане е значително улеснена, като е необходимо на банкомата да въведете код на търговец, както и персонален 10-цифрен код, който идентифицира вашата поръчка.

Списък с банкомати, където може да извършите плащането » 
Описание на процедурата за плащане на банкомат »

EasyPay

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на EasyPay » 
При заплащането на поръчката трябва задължително за основание за плащане да посочите 10-цифрения код за плащане, който е уникален за конкретната поръчка. Този код се генерира от системата на EasyPay и се визуализира на последната стъпка от Вашата онлайн поръчка, като същия ще Ви бъде изпратен и по имейл, на адреса, посочен в поръчката.

В брой

Плащането се извършва на място в офис на Марбро Турс, като съответно се издава документ за извършено плащане.