Използване на лични данни за маркетингови цели

ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН

Можете да се абонирате за нашия електронен бюлетин (мейлинг лист) с туристическа информация като попълните формуляр от нашия сайт или фейсбук страницата ни. Адресът на електронната ви поща няма да бъде използван по никакъв друг начин без да е поискано и дадено вашето изрично съгласие.

Използваме The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA (“MailChimp”) като наша платформа за автоматизация на маркетинга. Когато се абонирате вие потвърждавате, че предоставения от вас имейл адрес ще бъде прехвърлен към MailChimp за обработка в съответствие с техните правила и условия за поверителност. Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в края на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на адрес office@marbrotours.com. Повече за MailChimp, сертифицирането им по EU/Swiss Privacy Shield и GDPR можете да научите от този адрес: http://eepurl.com/c567FL.

За да можем да анализираме използваемостта на нашия бюлетин и да го оптимизираме, регистрираме отварянето на писмата и кликовете върху линковете в тях. Този процес се извършва анонимно — виждаме колко процента от получателите на бюлетина са отворили електронна поща или са кликнали върху линкове, но не и кои потребители са прeдприели тези действия. Ако не сте съгласни с този начин на обработка, можете да откажете получаване на бюлетина като се свържете с нас на адрес office@marbrotours.com или като използвате връзката за прекратяване на абонамента в края на всеки имейл, който получавате от нас.

FACEBOOK SOCIAL PLUGINS И ДРУГИ УСЛУГИ НА FACEBOOK

Ако е необходимо, на нашия уебсайт се използват т.нар. Facebook Social Plugins на социалната мрежа facebook.com ("Facebook"). Facebook се управлява от компанията Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, САЩ.

Тези плъгини са разпознаваеми по логата на Facebook (бяло "f" на син фон или знак "палец нагоре") или са маркирани с добавката "Facebook Social Plugin". Списъкът и видът на социалните плъгини на Facebook могат да се видят тук: https://developers.facebook.com/docs/plugins.

Ако посетите страница на нашия уебсайт, която съдържа такъв плъгин, вашият браузър установява директна връзка със сървърите на Facebook. Нямаме влияние върху количеството данни, които Facebook събира с помощта на този плъгин и следователно ви информираме според това, което знаем:

Чрез интегрирането на плъгините Facebook получава данни за информацията, която сте получили от съответната страница на нашия уебсайт. Ако взаимодействате с плъгините, например натиснете бутон Like или оставите коментар, съответната информация се предава от вашия браузър директно на Facebook и се съхранява там. Ако нямате регистрация във Facebook също има вероятност Facebook да открие и съхрани вашия IP адрес, а в някои случаи и допълнителна информация за браузъра, който използвате.

Освен това можем да използваме, ако е необходимо, събрани от Facebook данни за поведение, за показване на реклами, както и за оценката на ефективността на наши рекламните кампании.

Повече информация за функционирането на Facebook social plugins, обработката и използването на данни за рекламни цели, както за това как да ограничите или изключите използването на данните си за рекламни цели можете да намерите тук: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.

Разбрах