Корпоративно обслужване

Бързина и удобство

Фирмата предлага доставка на самолетни билети до Вашия офис, съдействие при издаване на визи, трансфери. Разполага със собствен транспорт и екип от професионални шофьори с дългогодишен опит, екскурзоводи, агенти, оператори. Използва водещите електронни технологии за обслужване на клиенти – резервационни системи, системи за разплащане и комуникационни връзки. Ние ценим Вашето време!

Качество

Марбро Турс предлага отлично и качествено обслужване в четирите офиса в страната – София, Пловдив, Варна и Стара Загора. Създава и използва собствени разработки в областта на туризма, основани на най-добрите достижения от световната практика. Въведена е система за контрол на качеството на всички дейности по обслужване на туристите. Нашите усилия винаги са насочени към продукт, желан от клиента!

Сигурност

Над 500 утвърдени български фирми с разнородна дейност – електроника, облекла и текстил, обувна промишленост, канцеларски материали и офис оборудване, бяла и черна техника, мебелировка, се довериха на дългогодишния опит на Марбро Турс за своите бизнес пътувания до браншовите пазари и свободните безмитни зони в Дубай, Китай и Тайланд. Доверете се и Вие!

Персонално обслужване

В зависимост от Вашите нужди и желания, екипът ни ще разработи подходяща индивидуална оферта за пътуване до всяка точка на света. Нашите консултанти ще Ви предоставят цялата налична информация, необходима за планирането на Вашата почивка, екскурзия или бизнес пътуване.

Цена

Марбро Турс предлага високо качество на добра цена. Провеждаме постоянен маркетингов контрол на туристическия пазар, което позволява да предлага изключително конкурентен продукт, съобразен напълно с Вашите желания. Много добри условия при настаняване в хотели различна категория, резервация и продажба на самолетни билети от всички авиокомпании, големи отстъпки при групови и фирмени пътувания.

МАРБРО ТУРС – ТУРОПЕРАТОР НА ГОДИНАТА

На 15.12.2010 г. Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) връчи годишните си награди за туроператор и туристически агент за 2010 г. Отличието Туроператор №1 за 2010 г. бе присъдено на Марбро Турс ООД. Туроператорът бе избран въз основа на критерии като качество и ефективност на туристическия продукт, изрядност на документацията, съгласно Закона за туризма, колегиалност и лоялност към партньорите, политика по отношение на развитието на екипа на фирмата.

От 03.09.2015 г. Марбро Турс притежава сертификат за Управление на качеството съгласно БДС EN ISO 9001:2015.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.

Разбрах