Магичният остров Бали

Остров Бали, сгушен в индонезийския архипелаг, е една от най-романтичните почивни дестинации в света. Винаги надделяващото усещане за хармония е комбинирано с изпълнен с живот театър от танц, мистерия и естествено великолепие. От момента на пристигането си хората са обсипани от силна концентрация на цветове, гледки, миризми, звуци и вкусове. В малко места на земята празнуват живота с такава енергичност.

Екзотичен и разнообразен, островът е живописен до степен да прилича на изрисувана сцена с катерищите се в облаците вулкани и терасираните надолу към океана оризови полета. Не е изненада, че великият индийски държавник Джавахарлал Неру го нарича „зората на света“.

На Бали хубавата природа е съчетана с блясъка на хотелите от световна класа, шикозни коктейл-барове и международно признати ресторанти. Островът е с най-висока концентрация на предлагане на спа процедури в цяла югоизточна Азия. А това е отделящо ви от реалността убежище на спокойствието, предназначено не само за разглезване на тялото, но и за възстановяване на вътрешното равновесие. По тази причина спа процедурите са магнит за онези, които търсят нещо, което ще намали умората, ще стимулира чувствата и ще разбуди духа.

Зад украсените с дърворезби врати на изключителните кътчета, в които отдихът е законът на деня, личен обслужващ персонал ще очаква пристигналите младоженци и любовници. Романтичните пакети включват всичко – от жасминови огърлици до шампанско с ягоди на ръба на Индийския океан. Коктейлите на залез и вечерите на свещи в покрити с бугенвилеа къщи се редуват с баня направо под звездите в мраморни вани, изпълнени с листа от рози. Освен това тук можете да се ожените и то при най-различна обстановка – просто оставаете въображението ви да ви носи – церемония на гърба на изящно украсен слон или пък в стъклен сватбен параклис, разположен над урва.

Ще се нуждате от поне седмица, за да разкриете и поемете от магията на този забележителен остров.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.

Разбрах