За агенти

Марбро Турс е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № 01062, член на IATA и БАТА.

Ако сте лицензиран туристически агент или туроператор и желаете да сключите агентски или туроператорски договор с нас, моля, изпратете запитване заедно с прикачено ваше удостоверение за регистрация на ТО/ТА и копие от застраховката "Отговорност на туроператора".

Сключването на договор с Марбро Турс ви предоставя достъп до B2B модул за резервации на български език. В него ще можете да виждате всички наши оферти и да резервирате в реално време. Модулът ви предоставя възможност да генерирате и принтирате всички необходими документи — резервационна бланка за клиента или за вас, договор с клиент, ваучер, проформа фактура и фактура, протокол за отчитане на парични средства, документи по GDPR. Същите документи ще могат да бъдат изпращани от ваше име към клиента по имейл, без да се напуска B2B модула. Ще може да виждате справка за всички ваши резервации и плащания, както и съответната комисионна за всяка една от тях.

За всяка допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Изтегли договор ТО - ТА.
Изтегли договор ТО - ТО.

Изтегли Удостоверение за регистрация.
Изтегли Застраховка "Отговорност на Туроператора".

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.

Разбрах