За Нас


Нашата главна цел е да надхвърлим представите ви за пълноценен отдих с надеждата, че ще предпочетете Марбро Турс всеки път когато ви се налага да избирате туристическа компания.

История

Още от създаването си през 1990 г., ЕТ "Марбро", впоследствие пререгистрирана като Марбро Турс ООД, присъства на туристическия пазар и е утвърдена като сериозен туроператор в страната и чужбина. Като пионер в развитието на бизнес туризма в България, Марбро Турс е първата частна фирма, организирала чартърни полети и карго до Дубай, страните от Залива и Сингапур. През 1996 г подписва двустранен договор с държавния туристически туроператор на Китай – CITS, в резултат на което хиляди български туристи и бизнесмени посещават редовно най-големите изложения и панаири в Китай – Пекин, Шанхай, Гуанджоу и Хонг Конг.

Фирмата е с богат опит като подизпълнител на организирани семинари от български фирми и организации в страната и чужбина и по-точно в Англия, Италия, Испания, Франция и Дубай.

Марбро Турс е туроператорът на Европейския месец на културата – Пловдив ’99, спечелил конкурса с най-добрите си туристически пакети, трансфери и хотелско настаняване на повече от 5000 български и чуждестранни участници – юни-юли 1999 г.

През 1999 г. Марбро Турс спечели и голямата награда на АК "Балкан" за най-добър агент по продажба на самолетни билети.

Сега фирмата разполага с 3 туристически офиса за вътрешен и външен туризъм (в Пловдив, София и Варна) и разгърната агентска мрежа в цялата страна. Създадените структури улесняват българските туристи да се възползват за почивка в най-добре подбраните като качество и цена хотели както по цялото Черноморие, така и в планинските и балнеоложки бази.

Марбро Турс е лидер и в приемащия туризъм и благодарение на летните си чартърни програми хиляди полски, чешки и румънски туристи посещават нашата страна.

Още през 1992 г. Марбро Турс стана официален агент по продажба на самолетни билети на АК "Балкан", а веднага след това и член на IATA. Сега фирмата е агент на всички авиокомпании, опериращи в България, и се превърна в желан партньор на стотици корпоративни и индивидуални клиенти за пътуване в целия свят.

През 2006 г. Марбро Турс получи идентификационен код от НАТО за туристическо обслужване на натовския контингент базиран в България.

През 2015 г. Марбро Турс получи награда от FLY DUBAI награда за най-добри групови продажби.

Бързина и удобство

Фирмата предлага доставка на самолетни билети до Вашия офис, съдействие при издаване на визи, трансфери. Разполага със собствен транспорт и екип от професионални шофьори с дългогодишен опит, екскурзоводи, агенти, оператори. Използва водещите електронни технологии за обслужване на клиенти – резервационни системи, системи за разплащане и комуникационни връзки. Ние ценим Вашето време!

Качество

Марбро Турс предлага отлично и качествено обслужване в шестте офиса в страната – два в Пловдив и по един в София, Варна, Бургас и Стара Загора. Създава и използва собствени разработки в областта на туризма, основани на най-добрите достижения от световната практика. Въведена е система за контрол на качеството на всички дейности по обслужване на туристите. Нашите усилия винаги са насочени към продукт, желан от клиента!

От 03.09.2015г. Марбро Турс притежава сертификат за Управление на качеството съгласно БДС EN ISO 9001:2008.

Сигурност

Над 500 утвърдени български фирми с разнородна дейност – електроника, облекла и текстил, обувна промишленост, канцеларски материали и офис оборудване, бяла и черна техника, мебелировка, се довериха на 25-годишния опит на Марбро Турс за своите бизнес пътувания до браншовите пазари и свободните безмитни зони в Дубай, Китай и Тайланд. Доверете се и Вие!

Персонално обслужване

В зависимост от Вашите нужди и желания, екипът ни ще разработи подходяща индивидуална оферта за пътуване до всяка точка на света. Нашите консултанти ще Ви предоставят цялата налична информация, необходима за планирането на Вашата почивка, екскурзия или бизнес пътуване.

Цена

Марбро Турс предлага високо качество на добра цена. Провеждаме постоянен маркетингов контрол на туристическия пазар, което позволява да предлага изключително конкурентен продукт, съобразен напълно с Вашите желания. Много добри условия при настаняване в хотели различна категория, резервация и продажба на самолетни билети от всички авиокомпании, големи отстъпки при групови и фирмени пътувания.

МАРБРО ТУРС – ТУРОПЕРАТОР НА ГОДИНАТА

На 15.12.2010 г. Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) връчи годишните си награди за туроператор и туристически агент за 2010 г. Отличието Туроператор №1 за 2010 г. бе присъдено на Марбро Турс ООД. Туроператорът бе избран въз основа на критерии като качество и ефективност на туристическия продукт, изрядност на документацията, съгласно Закона за туризма, колегиалност и лоялност към партньорите, политика по отношение на развитието на екипа на фирмата. Призът бе връчен на официално тържество от зам.-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов.